icon

0254-220158

Email Kami

fkip@binabangsa.ac.id

Bina Bangsa University initiated cooperation among head of English Education Department in Banten

In July, initiated by Bina Bangsa University, UNTIRTA, University of Faletehan and UIN Sultan Maulana Hasanuddin Banten, they discussed about the cooperation of English Education Department which was held at UNTIRTA.

This collaboration is one of the efforts to strengthen relations between universities and it is hoped that this collaboration is able to help running all the programs and improve all students in their universities.

Attended by Mr. Hilman, as the Head of English Education Department of Bina Bangsa University, Mr. Rahman Hakim from UNTIRTA, Mrs. Anita from UIN SMH Banten and Mrs. Ayu from Faletehan University. They agreed to make some cooperation and colaboration of English Education Department.

Pada bulan Juli yang diprakarsai oleh Universitas Bina Bangsa, UNTIRTA, Universitas Faletehan dan UIN Sultan Maulana Hasanuddin Banten ini membahas tentang kerjasama Jurusan Pendidikan Bahasa Inggris yang diadakan di UNTIRTA.

Kerjasama ini merupakan salah satu upaya untuk mempererat hubungan antar perguruan tinggi dan diharapkan kerjasama ini dapat membantu menjalankan semua program dan memajukan seluruh mahasiswa di perguruan tinggi masing-masing.